Tuokko Sivuston tarkoitus on herättää keskustelua kansallisista ja henkisistä arvoista snellmanilaisessa hengessä.

Tapaus Davidsson

  • Tapaus Davidsson

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1427003492148.html

 

Ottamatta sen tarkemmin kantaa Itsenäisyyspuolueen pirkanmaalaisen kansanedustajaehdokkaan tekemisiin tai tekemättä jättämisiin, ihmettelen Iltasanomien uutisointia asiasta. Mainittua ehdokasta en henkilökohtaisesti tunne enkä hänestä tiedä juuri mitään. Ainoa korrekti asia jutun uutisoinnissa on se, että siinä sentään siteerataan Itsenäisyyspuolueen puheenjohtajaa Antti Pesosta, joka toteaa, ettei IPU puolueena ole saanut kutsua eikä siten ole voinut edustajallaan kokoukseen osallistua.

 

Mielenkiintoista onkin, kenen edustajana Davidsson on kokouksessa ollut? Minulla ei ole siitä tietoa ja toivon Iltasanomien kerrankin tekevän tutkivaa journalismia ontuvan propagandan sijaan!

 

Itsenäisyyspuolueella ei ole ollut Suomessa sellaista valtaa, että sen niskaan voitaisiin syytää suomalaisen politiikan Maxin ja Moritzin (Kokoomus ja SDP) kolttoset kansaa kohtaan. Vielä vähemmän, että IPU olisi vastuussa kaikista Euroopan tai Suomen kylähulluista – vai pitäisikö sanoa puoluehulluista, joiden temmellyksissä erityisesti vanhan vallan puolueet ovat kunnostautuneet.

 

Itsenäisyys on kaikkien puolueiden, kansalaisten ja toimittajien asia – tai ainakin pitäisi olla, mutta valitettavasti oma maha on tunnetusti lähin, mikä pistää selkärangan kovalle koetukselle.

 

Fasismin massapsykologia perustuu valheeseen ja vääristeleviin tulkintoihin. Pietarissa järjestetty kokous ei sitä kriteeriä täytä. Sen sijaan Iltasanomien uutisointi tapahtumasta täyttää nämä kriteerit harhaanjohtavasta otsikosta alkaen. Kuva ”venäläisestä oppositioaktivistista” on lähinnä naurettava saksankielisine kyltteineen, jossa hän julistaa kunnioitustaan Saksan entiselle johtajalle. Jos mies ei tarvitsisi käsiä kyltin pitelemiseen, olisi hän kaiketi nostanut kätensä aatumaisesti pystyyn! Tämäkö on totuus?

 

Jokainen voi itse käydä Itsenäisyyspuolueen sivuilla omakohtaisesti tutustumassa, onko niissä hitustakaan fasismiin tai natsismiin viittaavaa: http://ipu.fi/

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

7Suosittele

7 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (46 kommenttia)

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Hetkinen. Uutiset kertovat, että Pietarissa olisi ollut koolla natseja "von Finnland bis zum Schwarzen Meer." Esimerkiksi Aleksei Miltshakov, jonka mielestä "Hitler olisi ollut kaikkien aikojen suurin saksalainen, jos hän olisi kuollut vuonna 1939."

Voiko Ilta-Sanomia syyttää siitä, jos Davidsson ei eilen vastannut puhelimeen?

http://riafan.ru/227964-komandir-gruppyi-rusich-mi...

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Iltasanomat julkaisi uutisen. Davidssonin puhelimeen vastaamattomuus voi johtua monesta seikasta.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Kuinka monta kertaa tämä nyt pitää fiksuille aikuisille vääntää rautalangasta. Kaikki, tasan kaikki puolueet, jotka nousevat avoimesti vastustamaan EU:a, on tähän asti kädenkäänteessä leimattu äärioikeistolaisiksi, fasisteiksi ja ties miksi. On se kyllä aika vekkulia, että nykymaailmassa ollaan sellaisessa tilanteessa, että ainoastaan ääri-oikeistolaiset ovat pienen ihmisen puolella, suuryhtiöiden edunvalvontajärjestön mielivaltaa vastaan. Ainoa johtopäätös, johon tässä voi tulla, on se, että meidän kannattaa antaa kannatuksemme vain ja ainoastaan ääri-oikeistolaisille ja fasisteille. Siis tietysti sen johtopäätöksen lisäksi, että järjen käyttö on sallittua ja jopa suotavaa, Hienosti media nyt on yrittämässä taas kerran suunnata meidän huomiotamme asioihin, joilla ei ole mitään merkitystä, juuri siihen suuntaan, johon meitä orjuuttava rikollinen poliittinen ja taloudellinen eliitti haluaa meidän katsovan, pahaan Venäjään ja samalla kylvää mieleemme epäilyksiä niitä kohtaan, jotka eivät mutisematta niele EU:n harjoittamaa kurjistamis- ja ryöstöpolitiikkaa. Ettemme vain huomaisi, että oma hallintomme kylvää vapaaehtoisesti rahaa miljarditolkulla,laittomasti, ilman mittään syytä verorahojamme EUroopan pankeille ja finanssipelureille ( ja epäilemättä myös EU:n virkamieseliitille siinä sivussa). Ja nyt meidän pitäisi huolestua siitä, että itsenäisyyspuolueen kansanedustajaehdokas kävi täysin laillisesti, täysin laillisessa kokouksessa naapurimaassamme monien muiden täysin lainkuuliaisten eurooppalaisten kanssa. Voisiko joku nyt kertoa minulle, montako miljardia Davidsson vei verorahojamme Venäjälle? Ja jos kävi siellä vain täysin omilla rahoillaan, miksi Iltasanomat katsoo hyväksi kirjoittaa siitä, ennenkuin on "ehtinyt" kertaakaan kyselemään meidän arvoisilta ministereiltämme, millä perusteella he kylvävät miljarditolkulla meidän rahojamme ulkomaille ilman minkäänlaista vastiketta? Järjenkäyttöä, p..u vie, järjenkäyttöä!!!

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Voisiko joku nyt kertoa minulle, montako miljardia Davidsson vei verorahojamme Venäjälle?"

Juuri niin.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Voisitko sinä, Jouni, kertoa, miten kysymys liittyy Iltasanomien uutiseen?

Käyttäjän ManuKorkman kuva
Manu Korkman

Miksi Venäjä tukee jopa taloudellisesti eu:ta hajoittamaan pyrkiviä puolueita? Luulisi että venäläiset katulapset ja vanhukset olisivat sikäläisten valtaapitävien silmäterinä, mutta sen sijaan kärrätään kottikärryllä rahaa euroopan äärioikeistolle ja fasisteille.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Jos Venäjä tulee EU:ta hajottamaan pyrkiviä puolueita, silloin Venäjän toiminta on euroopan kansoille hyvästä.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Paljon hyviä näkökohtia sulla, Kristiina. Kuten Mauno Koivisto asian ilmaisi: provosoida saa, mutta ei pidä provosoitua.

Käyttäjän KristinaKalliojarvi kuva
Kristiina Kalliojärvi

Ja vielä pieni lisäys: joka kerta kun johonkin suuntaan aletaan heitellä leimakirveita: rasisti, fasisti, äärioikeistolainen, tinahattu jne , voitte olla jokseenkin varmoja siitä, että totuudenpuhujat löytyvät siitä suunnasta. Leimakirveitä nimittäin käytetään juuri siksi, että asiaperusteita heidän kantansa kumoamiseen ei ole.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

Natsi tarkoittaa kansallissosialistia, pysytäänpä asiassa.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

"Natsi" käsitettä ei kannattaisi laventaa liikaa merkitsemään milloin mitäkin. Toisaalta korvaavilla käsitteillä myös pyritään hämärtämään asioita ja taustalla olevaa todellisuutta.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Leimakirveiden käyttäjät ovat usein itse pahimpia rasisteja ja fasisteja.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

"Veli Tuokko", valitettavasti IPU:n taholta on ilmoitettu, että vaaliliitto Muutoksen kanssa ei voinut toteutua, koska Muutos on rasistinen puolue.
"Hajoita ja Hallitse"!

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko Vastaus kommenttiin #29

"Veli Remes", en ole ollut mukana muotoilemassa IPU:n ilmoituksia. Mielestäni Muutos ei puolueena ole sen enempää rasistinen kuin muutkaan puolueet. Yksilöllinen kirjo kaikissa puolueissa on melkoinen. Muutoksen julkisuuskuva on Muutoksen, ei IPU:n ongelma.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes Vastaus kommenttiin #33

Niin on myös teidän ongelmanne tämä ehdokkaanne matka Pietarin kokoukseen.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko Vastaus kommenttiin #39

Aimo, en näe sitä ongelmaksi puolueelle, ehkä Davidssonille itselleen. Eikä ehkä hänellekään. Kun kunnia menee, niin maine kasvaa. Eikö niin? Ensin yritettiin vaikenemalla tappamista ja kun se ei onnistunut, yritettiin heittää lokaa. Mutta sekin yritys näyttää menevän mönkään.

Esa Ruoho

Ennemminkin mieleen tulee kokoomuksen halu leimata kaikki joksikin ääriliikkeeksi. Ensimmäisenähän tuosta uutisoi kokoomuksen verkkolehti. Olihan Syriza kreikasta ensin äärivasemmistopuolue. En enää sitä nimitystä siitä ole nähnyt. Ainakin minulle tulee mieleen, että kokoomuksessa ollaan herätty huomaamaan, että eeuu vastustus on suomessa tänään vahvempaa kuin koskaan sen historian aikana ja lisäksi kokoomus on saamassa sen kuuluisan rökäletappion. Niitä pelottaa, että joutuvat pienpuolueeksi. Se olisikin jokseenkin toivottavaa. He kyllä mielellään sanovat, että ei politiikalla niin suurta vaikutusta tilanteeseen ole, mutta tosiasia kuitenkin on, että suomi on kuilunreunalla ja nimenomaan kokoomuksen johdolla!

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Ei ole tarvetta väittää vastaan.

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Tämä on tyypillinen tapaus, jossa valtamedia muutoskammossaan pyrkii torppaamaan heikoimpia. Heikoimpia siinä mielessä, että rahaa IPUlla ei ole, eikä siksi näkyvyyttä, mutta vaarallinen se on siksi, että henkistä pääomaa sillä onkin sitten enemmän kuin eduskuntapuolueilla yhteensä.

Missä ihmeessä luuhaavat 1994 ei-äänestäneet, silloin äänestämättä jättäneet ja ne kyllä-äänestäjät, jotka ovat ymmärtäneet, että EU:sta tuli jotain aivan muuta kuin mitä meille markkinoitiin? Kaikesta päätellen meitä on enemmistö suomalaisista, ja sen tietävät valtapuolueetkin aivan hyvin. Siksi ne mediansa myötävaikutuksella tekevät kaikkensa, jotta EU-kritiikki ei kanavoituisi äänestystuloksiin ja pysyisi muutenkin piilossa.

Uudempana keinona valtamedia on keksinyt Persujen hehkuttamisen. Miksikö? Valtapuolueille on terveellistä kanavoida tyytymättömyys sellaiseen puolueeseen, joka ei kykene tekemään mitään muuta kuin marisemaan. Valtamedia siis tekee työtä jotta todelliselta EU-kritiikiltä katkaistaan terä, ja ne todelliset muutosvoimat tulevat torpatuksi juuri ylläolevan tapaisella uutisoinnilla ja leimaamalla IPU samassa nipussa muiden eduskunnan ulkopuolisten kanssa hörhöiksi, joilla ei ole vaaleissa mitään mahiksia.

Syrizan tapaista ilmiötä pitää odotella Suomeen ilmeisesti niin pitkään kunnes kansan kuppi todellakin vuotaa yli. Mutta miksemme vaatisi muutosta ajoissa, jo ennen sitä väistämätöntä romahdusta, jonka jälkeen me itkemme ja vaadimme muutosta?

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Parempi tosiaan olisi, että välttämätön muutos tapahtuisi äänestämällä kuten Kreikassa mieluummin kuin yhteiskunnallisen järistyksen kurimuksessa. Sääli vain, että EU:ssa äänestystulokset säännöllisesti mitätöidään tavalla tai toisella.

Käyttäjän JouniM kuva
Jouni Minkkinen

Yksittäistapaus (jälleen), ei mitään nähtävää, hajaantukaa...
Ipu ei ole putunistinenm eikä jäsenistössä ole putinisteja ja ajaa vain ja ainoastaan suomalaisten asiaa...

Käyttäjän RogerB kuva
Alexander Holthoer

Jatketaan Minkkisen mallilla:

Yksittäistapaus (jälleen), ei mitään nähtävää, hajaantukaa..
__________ei ole ______________________ eikä jäsenistössä ole _____________ ja ajaa vain ja ainoastaan suomalaisten asiaa...

Täyttäkää vapaasti joku 1)puolue, 2)ominaisuus/aate tms ja 3)kuvaus sellaisista henkilöistä.

Löytyykö puoluetta johon tällaista leimakirvesleikkiä ei voisi soveltaa?

Odottakaa nyt vain jännityksellä mitä sieltä tapaus Davidssonin suunnalta purkautuu - tai voihan se olla että tässä tapauksessa media tekee vain ennakkomarkkinointia, mutta jättää jälkitarinat pois?

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Mielenkiinnolla totisesti odottelen, mitä tapauksesta seuraa. Olen utelias. Henkilökohtaisesti Davidsson ei ole ennen tätä uutista vaikuttanut mitenkään toimintaani eikä tule jatkossakaan vaikuttamaan.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

IPU ajaa Suomen itsenäisyyttä ja suomalaisten vapautta hallita itseään ja kansallisomaisuuttaan.

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Suomea on hallinnut lähemmäs 30 vuotta radikaali äärioikeistolainen klikki. Äärioikeiston tavoin se haluaa yksityistää kaiken mahdollisen ja mahdottomankin. Se on siirtänyt kansanvallan kansainväliselle isolle rahalle. Se on lahjoittanut kansalaisille kuuluvat lypsävät lehmät länteen esimerkkeinä Kemiran lannoiteteollisuus ja Sokli sekä viimeksi Rautaruukki, ynnä muut. Klikki ihannoi äärioikeistolaiseen tyyliin sotilaallista voimaa ja haluaa maahan palkka-sotilaisiin tukeutuvan Naton ja haluaa ilmeisesti sotaa jatkuvalla naapurin ärsyttämisellään.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Nähdäkseni Natoa ei ajeta kuin käärmettä pyssyyn uskotellun Venäjä uhan tähden vaan kansan kurissa pitämiseksi. Natolle on suunniteltu mellakkapoliisin roolia. Lopulta Venäjä ja Nato pääsevät sopimukseen sen sijaan, että tuhoisivat toisensa. Kannattaa miettiä, mitä siitä seuraa.

Antti Jokela

Mitä vikaa IS:n uutisoinnissa? Itse kokous on uutisen arvoinen. Suomalaisten osallistuminen kiinnostaa lukijoita. Puoluesidonnaisuudet mainitaan ulkomaisistakin osalllistujista. IPU:a ei syytetä mistään ja puheenjohtaja Pesoselle annetaan kommentti, jossa hän tuo puolueen näkemyksen selkeästi esille. Davidssonia oli yritetty tavoittaa.

Mikä siis vikana?

Käyttäjän kyy kuva
Mark Andersson

Oletko lukenut Iltiksen uutisten kommentointia?

Tällainen "uutisointi" uppoaa lukijoihin kuin veitsi voihin, eikä alkuperäisen "uutisen" korjailukaan auttanut tilannetta. Se, että herra D:ia ei heti saatu puhelimella kiinni, tulkitaan IS:ssa jonkinlaisena "rikoksen" myöntämisenä, ikään kuin kaikkien velvollisuus olisi aina vastata puhelimeensa – varsinkin kun suuri ja mahtava Ilta=Sanomat yrittää soittaa.

IS tuli näin leimanneeksi IPUn äärioikeistolaiseksi vastoin totuutta. On vaikea kuvitella ettei tällainen vaikutus yleisöön olisi ollut IS:n tiedossa. Mahdollisesti se oli jopa tavoitteena.

IS:n ja muun valtamedian hysteerinen pelko kansan asennemuutoksesta varsinkin suhteessa EU:hun on suorastaan säälittävää. Niin epätoivoisilta nuo temput vaikuttavat.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Pitää vaan jatkaa valistusta. Lopulta totuus voittaa. Me olemme hyvän puolella.

Antti Jokela

"Oletko lukenut Iltiksen uutisten kommentointia?

En ollut vilkaissut kommentteja ennen kuin kysyit; kieltämättä villiä menoa. IS:n juttu on minusta kuitenkin asiallinen. En löydä siitä vihjailuja IPU:n suhteen.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko Vastaus kommenttiin #31

Miksi yksityishenkilönä kokoukseen osallistunut kokousvieras sitten mainittiin tittellä "Itsenäisyyspuolueen kansanedustajaehdokas", jos uutisella ei haluttu luoda assosiaatioita IPU:n ja kokoukseen osallistuneiden europuolueiden välillä (ja niistäkin pyrittiin tuomaan esiin niiden suurimmat synnit!)?

Antti Jokela Vastaus kommenttiin #35

"Miksi yksityishenkilönä kokoukseen osallistunut kokousvieras sitten mainittiin tittellä "Itsenäisyyspuolueen kansanedustajaehdokas", jos uutisella ei haluttu luoda assosiaatioita IPU:n ja kokoukseen osallistuneiden europuolueiden välillä (ja niistäkin pyrittiin tuomaan esiin niiden suurimmat synnit!)?"

Taitaa mennä jo toistoksi, mutta yritän uudelleen. Ulkomaalaisistakin kerrottiin puoluesidonnaisuudet. Olisi outoa, jos suomalaisesta ei. Pesoselle annettiin puheenvuoro, josta puolueen kanta selvisi.

Ymmärtäisin kritiikin paremmin, jos Davidsson ei olisi ehdokkaana vaan pelkkä rivijäsen. Ainakin minua äänestäjänä kiinnostaa tietää tällaiset asiat ehdokkaista. Vaalitavasta johtuen annettu ääni voi sitä paitsi mennä puolueen toisen ehdokkaan hyväksi.

Ps. Kokouksessa oli toinenkin suomalainen, Johan Bäckman. Hänkin näyttää mainitsevan IPUn ja Jukka Davidssonin blogissaan:

http://kohudosentti.blogspot.fi/2015/03/totuus-pie...

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko Vastaus kommenttiin #41

Antti, en meinaa pysyä kärryillä sitten millään. Jos kokouksessa on koolla porukkaa kutsuttuna ja edustamassa jotakin puoluetta jostakin maasta, niin tietenkin puoluetausta kerrotaan, mutta jos henkilö edustaa itseään tai jotakin muuta tahoa, on kovasti harhaanjohtavaa pistää hänet edustamaan puoluetta, jota hän ei konferensissa edusta. Pesoselle annettiin Iltasanomista jälkikäteen tilaisuus vahvistaa tämä.

Kansanedustajaehdokkaita on vaaleissa noin kaksi tuhatta, joilla on enemmän tai vähemmän löyhät suhteet puolueisiin, joukossa myös sitoutumattomia ehdokkaita puolueiden listoilla.

Jokaisella ehdokkaalla on oma elämänsä, jonka puitteissa hän puolueesta riippumatta toimii. Jokaisella ehdokkaalla on oma arvomaailma, jonka puitteissa hän politiikassa ja sen ulkopuolella toimii. Joskus "harrastukset" yhdistyy politiikkaan ja toisinaan ei. Kahden tuhannen ehdokkaasta löytyy moneen junaan, joista ainakin osa olisi hypännyt Pietarin junaan, jos tiedossa olisi ollut matkalta tuliaisiksi tuotava julkisuus.

Antti Jokela Vastaus kommenttiin #42

Niin, no tässä tapauksessa tilaisuuden ohjelmassa lukee:

Юкка Дэвидсон Национальная Партия(Финляндия) 15:45-16:00

(Yukka Davidson National Party(Finland) 15:45-16:00)

Puolue on siis sittenkin mainittu! Davidssonin olisi syytä olla tarkempi, jos tarkoitus oli esiintyä yksityishenkilönä. Nyt kuulijoille saattoi jäädä käsitys, että hän oli siellä puolueen edustajana. Toivottavasti - ja varmaankin - hän puheessaan korjasi asian ja pahoitteli huolimattomuuttaan.

http://realpatriot.ru/program/

Timo Isosaaren mukaan paikalla oli itse asiassa kolme ipulaista ja kolme sitoutumatonta suomalaista. Ilmeisesti Johan Bäckman oli yksi näistä.

http://iitimo.puheenvuoro.uusisuomi.fi/190848-piet...

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko Vastaus kommenttiin #44

Isosaaren kirjoitus kuulostaa huomattavasti asiallisemmalta selonteolta kuin Iltasanomien "uutinen" ja lisäksi siinä on linkki myös Jukka Davidssonin omaan selvitykseen reissusta.

Mielenkiintoisimpana uusissa tiedoissa pidän sitä, että myös "Suuren Saatanan" eli Amerikan Yhdysvaltojen edustajat olivat paikalla "tukemassa Putinia". Tästähän Iltasanomat visusti vaikeni, mitä suuresti ihmettelen. Onko USA äärioikeistolaisten luvattu maa?

Käyttäjän RiittaKlemettiLilja kuva
Riitta Klemetti Lilja

Eräs oli lähettänyt tällaisen kommentin sinne, mutta sepäs ei läpäissytkään sensuuria eikä kelvannut kommentiksi. Kommentointikin siis valitaan oikein seulalla:

""Äärioikeistolla tarkoitetaan yleensä fasistisia puolueita, jotka ovat myös rasistisia. Itsenäisyyspuolue eli IPU on kaikkea muuta kuin rasistinen. Päinvastoin puolue on meidän kansalaisten puolella, kun taas oikeisto ajaa EU:n talouseliitin ja samalla myös suurten talousrikollisten etua eikä Suomen.
Itsenäisyyspuolue on erittäin jyrkästi sitä mieltä, että rahamme menevät em. tahoille ja että syy Suomen alasajoon ja jatkuviin leikkauksiin, jotka kurjistavat kansan EI OLE MAAHANMUUTTAJAT eikä syy ole TYÖTTÖMÄT EIKÄ ELÄKELÄISET/VANHUKSET! - Noinko suhtautuu äärioikeisto?
Itsenäisyyspuolueen tavoitteena on valtaan päästessään järjestää heti kansanäänestys EU:ssa olosta ja eurosta ja kansan näin halutessa (mielipidemittausten mukaan KYLLÄ) eduskunta äänestää EU:sta vapautumisesta. Nämä lehtikirjoittelut ovat valtapuolueiden mielipiteenmuokkausta, kun pelkäävät IPU:n saamaa suosiota."

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko Vastaus kommenttiin #32

Oikeassa olet, Riitta. Kommentti on asiallinen ja se olisi pitänyt hyväksyä.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Kokouksen uutisoinnissa "unohdettiin" kokous ja siinä pidettyjen puheiden sisältö. Jos se olisi tehty asianmukaisesti, jokaisella olisi ollut tilaisuus arvioida puheita ja niiden sisältöä. Nyt keskityttiin aivan muuhun.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Der durchschnittliche westliche Teilnehmer ist männlich, jenseits der 50 und gehört einer Partei an, die in seiner Heimat nicht als konservativ, sondern als rechtsextrem, neonazistisch oder neofaschistisch gilt."

http://www.faz.net/aktuell/politik/ausland/europa/...

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Pesonen kävi varmaan kuitenkin kutsuttuna Italiassa, kun kirjoitti plokinkin.

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko Vastaus kommenttiin #30

Pesonen vastatkoon itse menemisistään ja tulemisistaan.

Käyttäjän jounisnellman kuva
Jouni Snellman

"Keskimääräinen osanottaja lännestä on mies, yli 50, ja kuuluu puolueeseen, jota ei pidetä sen kotimaassa konservatiivisena, vaan äärioikeistolaisena, uusnatsistisena tai uusfasistisena."

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Pitäisiköhän harkita naiskiintiöiden ottamista käyttöön, heh?

Käyttäjän Tuokko kuva
Jarmo J Tuokko

Jukka Davidssonin tekstissä pidin erityisesti tästä kohdasta:
"Jos siis minun osallistumiseni kyseiseen tapahtumaan olisi syystä tai toisesta moitittavaa niin miten perustelemme sen, että nämä samaiset henkilöt, ainakin osittain, ovat Euroopan Parlamentissa läsnä MEP:nä. Eikö siis kokoomuksen, keskustan, demarien, ruotsalaisten ja vihreitten MEPit osallistu ääriliikkeitten kokoukseen viikoittain. Jos siis olisi niin, että MEP:t voivat tavata MEP:jä ilman leimautumista niin onko allekirjoittaneeseen kohdistunut otsikointi kiihottamista."

Toimituksen poiminnat