Tuokko Sivuston tarkoitus on herättää keskustelua kansallisista ja henkisistä arvoista snellmanilaisessa hengessä.

Miten käy Persuille ja muille kuntavaaleissa?

Perussuomalaisia äänestäneet kaipasivat muutosta ja muutoksen he saivatkin. Ei tosin sitä, mitä olisivat halunneet vaan sotahullun seikkailupolitiikan maahanmuuttopolitiikan järkiperäistämisen sijaan. Tästä hyvänä esimerkkinä Jussi Niinistön puheet Ahvenanmaan aseman muuttamisesta. Jossitella voi tietenkin aina, mutta jos Suomi muuttaa piirunkin kyseistä maakuntaa koskevista sopimuksista voi olla, että Ahvenanmaalle tunkeutuu joku vieras valtio "täyttämään" valtatyhjiötä eikä se valtio ole Suomi tai paljon parjattu Venäjä.

 

Pieni joukko lopulta päättää puolueen linjasta,..ja linja voi olla aivan päinvastainen kuin mitä on puolueen ydinkannattajien. Äänestetään sikaa säkissä. Tämä on kaikkien "yleispuolueiden" ongelma. Vaalin tulos voi olla mitä tahansa ja tulosta käytetään mandaattina kaikkeen mahdolliseen,

 

Varmaan kaikissa puolueissa ollaan pettyneitä vaalien jälkeiseen politiikkaan tai ainakin osa kannattajista on. Ensi keväänä on uudet vaalit tulossa ja äänestäjillä on tilaisuus "rangaista" puoluetta joka on tehdyt pahimmat oharit... tai vaihtoehtoisesti palkita puoluetta "hyvistä" teoista. Nyt ei kannata unohtaa sitäkään, että kyseiset kuntavaalit oli jo kerran siirretty syksystä kevääseen ja toistamiseen niitä yrittettiin siirtää maakuntavaalien takia tällä kertaa keväästä syksyyn.

 

Miten käy "takinkääntäjien", persujen ja muiden puolueiden, ensi kevään kuntavaaleissa?  Pitävätkö mielipidemittaukset ensi kertaa paikkansa osoittamalla, etteivät nekään aina ole väärässä?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

No viimeaikaiset mittaukset puolueiden kannatuksista kertovat, että perussuomalaiset saavat saman kannatuksen, kuin neljä vuotta sitten. Voi olla, että vielä vähän paremmankin.

Käyttäjän MiksuVes kuva
Mikael Vestama

Luulen että kun Väyrynen saa puolueensa rekisteröidyksi niin PS saa enintään 5% kannatuksen jos sitäkään...

Toimituksen poiminnat