Tuokko Sivuston tarkoitus on herättää keskustelua kansallisista ja henkisistä arvoista snellmanilaisessa hengessä.

Suomiko uusi Filippiinit?

Filippiinien presidentti Rodrigo Duterte ampuu kovilla sekä huumekauppiaita että amerikkalaisia. Filippiinien ei hänen mukaansa tule olla koiran roolissa suhteessa USA:n. Duterte ei ole tyhmä mies, hän tietää, mistä naurusta vetää. Hän tietää, miten etuja kiristetään ja erikoisesti hän tietää, ettevät vieraan vallan joukot omalla maaperällä toimi pyytettömästi, vaan ne edustavat lähettäjäänsä ja sotkeutuvat tarvittaessa asiohin.

Duterte tietää sen, mitä suomalaiset poliitikot eivät näytä ymmärtäneen antaessaan ilmaiseksi sen, mistä muut olivat valmiita maksamaan.  Jos Duterte piittaisi pienestä pohjoisen valtiosta, hän olsi jo tokaissut, että piskuinen Suomi on jo ottanut USA:n sylikoiran paikan Filippiineiltä ja että täällä tehdään niitä pahoja virheitä, jotka ovat jo saattaneet Filippiinit ahdinkoon. Pahin virhe on vieraiden sotajoukkojen päästäminen omalle maaperälle... pian maaperä ei enää ole omaa vaan tulijoiden, ainakin osittain.

Suomi näyttää edelleen jatkavan linjaansa USA:m, NATO:n ja EU:n hyvätahtoisena, mutta tyhmänä puudelina. Tähän viittaavat kaikki lausunnot presidentti Sauli Niinistöstä alkaen. pienemmistä ressukoista puhumattakaan.

Suomi on lähtenyt seikkailen sotaan eikä tiedä sen seurauksia. Lopputuloksesta huolimatta Suomen osa saattaa olla Pyrrhoksen. Toisin sanoen huono.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän majuripasi kuva
pasi majuri

Nämä mitä-joku-sanoisi -jutut ovat niin turhia. Mikset kysy mitä Jeesus sanoisi? Tai mitä Putin sanoisi?

Duterte on moukka, jolla tuskin on älliä niin paljon, että hän jää historiaan suurmiehenä. On siis aivan sama, mitä hän sanoo tai sanoisi.

Suomi on pahasti suomettunut ja sen ikäluokan johtama, joka on saanut Neuvostoliittotartunnan. Suomessa pitäisi säätää laki, jolla suomalainen pakotetaan eläkkeelle siinä vaiheessa kun hän ei enää ymmärrä maansa etua ja joka tapauksessa kun hän täyttää 60 vuotta. Lain pitäisi ensisijaisesti koskea virkamiehiä ja luottamustoimissa olevia.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Heh, heh, moukka moukan tuntee...

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

"Suomi näyttää edelleen jatkavan linjaansa USA:m, NATO:n ja EU:n hyvätahtoisena, mutta tyhmänä puudelina. Tähän viittaavat kaikki lausunnot presidentti Sauli Niinistöstä alkaen. pienemmistä ressukoista puhumattakaan. Suomi on lähtenyt seikkailen sotaan eikä tiedä sen seurauksia.

Mihin sotaan seikkailen?
Trollilta trollin tekstiä.
Muuten puudeli ei ole tyhmä.

Toimituksen poiminnat